PKN
  » Voorgangers 
À Dieu
Annette Dubois Annette Dubois

Na een aantal jaren op verschillende plekken gewerkt te hebben als geestelijk verzorger en pastoraal opbouwwerker, werk ik nu al geruime tijd vanuit mijn eigen praktijk, Praktijk Sporen. Als vrijgevestigd geestelijk verzorger hoop ik zo een tochtgenoot te zijn voor mensen op de levensweg.
Dit is soms met iemand op zoek gaan naar antwoorden op levensvragen, een ander moment een cursus geven waarin wij op zoek gaan naar bronnen van kracht in tijden van verlies en vergankelijkheid. Maar zeker ook hen ondersteunen die afscheid nemen van een dierbare. In een gesprek zoeken we dan samen naar wie deze mens is geweest in het licht van de Eeuwige en welke betekenis deze persoon heeft gehad voor de familie, vrienden en bekenden. Met familie wil ik een waardig, mooi en goed afscheid samenstellen. Uit eigen ervaring weet ik, hoe een goed vorm gegeven afscheid, helpt bij het verwerken van het verlies. Voor meer informatie verwijs ik graag naar mijn website: www.praktijksporen.nl.

terug
 
 
 
 

folder

bekijken
 
Telefoon

085 489 49 01

elke dag 9-21 uur

 

Algemene informatie:
i.stok@protestant-utrecht.nl

Bureau PGU: 030 273 75 40
Website PGU: www.pgu.nu

 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.