PKN
  » Voorgangers 
À Dieu
Marja Vos Marja Vos

Laten geloof, hoop en liefde ook mogen dóórklinken wanneer een gelovige dierbare is overleden.
Het getuigt van liefde en respect als nabestaanden beseffen dat het geloof in de Vader, Zoon en Heilige Geest belangrijk was voor hun overleden familielid. Het is een groot geheim dat Gods’ Liefde in Christus ons door de dood heen draagt en ons het eeuwige leven geeft door Hem en met Hem.
Ik ben mijn hele werkzame leven al verpleegkundige, momenteel  bij het Gezondheids Centrum Asielzoekers (GCA) in Midden Nederland. Met hart en ziel doe ik mijn werk in Nederland als ook vele jaren daarvóór in het buitenland.
Naast mijn werk ben ik ben pastoraal ouderling van de Bethelkerk, heb ik een HBO theologie opleiding aan het Nederlands Bijbel Instituut te Utrecht gevolgd en een cursus van de Protestantse Kerken in Nederland om uitvaartdiensten te mogen leiden. 
Bij het verzorgen van een uitvaartdienst ervaar ik het als “genade” om zo dicht bij mensen te mogen zijn, om van zo dichtbij de overledene  eerbiedig en troostvol  in Gods hand te mogen leggen.

terug
 
 
 
 

folder

bekijken
 
Telefoon

085 489 49 01

elke dag 9-21 uur

 

Algemene informatie:
i.stok@protestant-utrecht.nl

Bureau PGU: 030 273 75 40
Website PGU: www.pgu.nu

 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.